2020. szeptember 17., csütörtök

Zenés táncos est budapest

Budapesti táncos rendezvények. Ha vágyol egy jó táncolásra vagy kikapcsolódásra, de nem tudod! Vagy tudod hol és mással is közölnéd! Válogasson kedvére a népszerű programok és helyszínek között!


Zenés táncos est budapest

A megjelenéseket lakóhelye vagy úti célja szerint is lekérdezheti. A program spontán, a zenék többnyire azok, amiket. A zenés-vacsorás városnéző sétahajójárat során csodálhatja meg fővárosunk part menti látványosságait. A behajtástól számított percen belül a behajtás helyén díjmentesen elhagyhatja a védett övezetet.


Tradícionális Kreole ételek. A borbárban finom magyar borokat és pálinkákat kóstolhatsz, a nappal étteremként működő Télikertből pedig az est leszálltával zenés szórakozóhely lesz, ami kiváló környezet a baráti összejövetelekhez vagy pezsgő táncos randikhoz. A Nautilus zenekar közönségkedvenc, visszatérő vendég a Stefánián.


Egyrészt van a meglepetés, hogy a DJ éppen milyen zenét tesz be, mikor jön egy romantikus zene (pl. bachata), a várakozás, hogy kiszemelt nekem tetsző lánnyal táncolhassak végre, vagy egy igazán pörgős zene, amibe beleadhatja a táncos minden virtuozitását. A budapestiek nagyon szeretnek szórakozni járni, hétvégenként és akár hétköznap is. Belföldi szálláskereső, kapcsolódó programokkal. Hétvégi randevú, zenés , táncos est a 60’-as, 70’-es és 80’-as évek slágereivel az Anonymus Retro Band közvetítésével.


Sümegen, a Khalifa teaházban! Latin zenés - táncos est. Mint a legtöbb weboldal, a Jegy. Tudomásul veszem, hogy az InterTicket számomra releváns, személyre szabott ajánlatokat igyekszik összeállítani, amelyhez számos személyes adatot használ fel.


Bizonyos szórakozóhelyek nyáron zárva tartanak, míg a szabadtéri helyek értelem szerűen csak nyáron vannak nyitva. Természetesen minden hely kisebb nagyobb mértékben állandóan változik, ezért ahogy mondani szokták, az adatok csak tájékoztató jellegűek, és nem kell minden szót halál komolyan venni, de sokszor. Marcal Étterem házias ízekkel várjuk szeretettel. Miniatur Piano Bar: A legjobb zenés - táncos hely Budán!


A Koreai Kulturális Központ és Daejon Város Yeonjeong Koreai Hagyományos Zenei Központja KOREA FANTASY címmel tradicionális koreai zenés - táncos estet rendez április 24-én a MOM Kulturális Központban. A PARTY DANCE BAND immár 4. Asztalok mellett ülve, táncolva lehet ismerkedni, baráti társaságoknak találkozni, kulturáltan szórakozni. A műsor gerincét a 60-as,70-es, 80-as évek legkedveltebb magyar és nemzetközi slágerei és örökzöld dallamai alkotják. Felvidéki Lányok Társulatával az ekecsi kultúrházban.


Zenés táncos est budapest

A rendezvény jótékonysági, az Ekecsi Arany János Alapiskola működését támogatják. Pedrofon zenekar zenél a KMO-ban. Zenés - táncos est a Pedrofonnal. Magyar rockroll együttes. Látványos show-elemekkel díszített műsora garantáltan kitűnő hangulatot teremt.


A KMO-ban először lépnek fel! A zenekar tagjai: Pedro – Kosztolicz Péter (szaxofon, ének, asztalon táncoltatás) A Diósgyőri Díva – Szajkó Edina. Fakultatív programként részt vehetünk egy hangulatos török zenés , táncos esten. Kirándulás Bursába Egész napos kirándulás ebéddel az első Ottomán fővárosba, BURSA-ba.


Boszporusz hídon Ázsiába. Szórakoztató rendezvény műsorok. Műsorrendelés - party DJ és esküvő DJ műsor rendelés, tánc műsor rendelés, showműsor rendelés, bűvész műsor rendelés, táncműsorok rendezvényre.


Rácz Gyöngyi Közösségi Központban „Ugyanolyanok, mint mindenki más ember” címmel író-olvasó találkozót tartottak, melynek keretében három könyv közös bemutatójára került sor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések