2020. szeptember 14., hétfő

Video letöltő program magyar ingyen

Video letöltő program magyar ingyen

Ha valaki imádja az online videókat, annak mostanában nem lehet oka panaszra, szinte ontja magából azokat az internet. De mi van akkor, ha szeretnénk egy weben látott filmecskét offline is eltárolni, hogy később akár internet kapcsolat nélkül is megnézhessük? Windowsra és macOS-re egyaránt. Ez a Firefox kiterjesztés nagyon egyszerűen használható, hiszen automatikusan felismeri a letölthető videoklipet, így azt egy kattintással lementhetjük a merevlemezünkre.


Egyszerű videóletöltés számos weboldalról. Ez az ingyenes online videóletöltő nemcsak a -os videókat képes ingyenesen letölteni, hanem számos más oldal mozgóképeit is: Dailymotion, Break, Metacafe, yv. Az ingyenes szoftvereket mindenki jobban kedveli mint drága társaikat. Abszolút tiszta és biztonságos! A program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.


A Movavi Video Suite videó vágó program különböző filtereket, átmeneteket, profi effekteket és több sávot is tartalmaz. Please try again later. Az uGet egy ingyenes, magyar nyelvű letöltésvezérlő program nagyméretű tartalmakhoz, amelyet a könnyű kezelhetőség jellemez. Számos formátumot támogat, lehetőség van időzítésre, kötegelt letöltésre, a felhasználó szüneteltetheti, majd folytathatja a műveletet, képes a tartalmakat kategorizálni, stb.


A szoftver megoldásának köszönhetően rengeteg a közösség által közzétett tartalmat lehet megosztani, illetve beszerezni. Remek megtervezés, korszerű lehetőségek jellemzik. Rengeteg Torrent tartalom megosztó portált támogat.


Freemake Video Converter – egy erőteljes szoftver-hoz megtérít a média fájlok különböző formátumokban. Letöltés bármilyen oldalról. Nem csak a -on, hanem más oldalakon is szoktál zenét hallgatni? A Tipard Video Downloader az összes funkciót kínáló videó letöltő szoftver. Miért válasszon Tipard Video Downloader?


A Videó letöltő egy online streamek letöltésére használható kiváló alkalmazás, amely a legtöbb videómegosztót támogatja, többek között: , Vimeo, Dailymotion. A szoftver emellett csoportos letöltésre is képes, így akár teljes a teljes lejátszási listái is gond nélkül letölthetők. MSN Video , Video , BadJojo.


Tölts le bármilyen videót és konvertáld MP GIF vagy MPformátumba. Illeszd be a címet, kattints a Konvertál gombra és válaszd ki a kívánt formátumot. Kézzel is beírhatod a parancsot: az URL címbe a. A qBittorrent egy kis méretű, könnyen kezelhető torrent letöltő program , amely nagyon hasznos lesz azoknak a felhasználóknak, akik gyakran használnak P2P kapcsolatot, illetve torrent szabványt a letöltéseik során. Gyorsabb és biztonságosabb, mint bármelyik online letöltő.


Video letöltő program magyar ingyen

Nem kell regisztrálni, és nincs semmiféle korlátozás. Több mint 1millió ügyfél által kipróbálva. Megmutatjuk, melyik szerintünk az egyik legjobb videokonvertáló program ingyen. Töltse le -ról minden minőségben, ingyen szoftverrel! A youtubon keresd meg a zenét , másold ki a webcímet és illeszd be a zene letöltés oldalunkon a megfeleő helyre és aztán kattints a letöltés gombra.


A program elsődleges célja a biztonságos fájlmásolás a helyi és egy távoli gép között. Ingyenes SSH-t használó SFTP kliens. Ez a program hordozható (installálást nem igényélő) verziója.


Hivatalos oldal és letöltés innen. Ha hasznosnak találod a munkám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések