2020. augusztus 5., szerda

Vertex rugalmas fogsor budapest

Milyen anyagokból készül a rugalmas fogsor ? Nevezhetnénk a Kivehető fogsorok Királyának. Más anyagból készül, mint az akrilát, aminek köszönhetően a legfontosabb tulajdonsága, hogy anyaga szinte törhetetlen. Speciális kapocs nélküli elhorgonyzása egyedülálló.


A fogsor könnyebb és kisebb kiterjesztésű. Budapest fogsor javítás Budapest Fogtechnikus Budapest fogászatok Budapest gyermekfogászat rendelők Budapest Műfogsor készítés Fogbetegségek Fogklipsz készítés fogkorona készítés Fogorvos Budapest Fogorvos Győr Fogorvosok Győr Fogpótlás Budapest Fogpótlás Győr Fogsor készítés Fogsor készítés Győrben fogtechnikus. Rugalmas , könnyű, hajlékony és kényelmes, mert hosszú távú használatra van tervezve.


Vertex ThermoSens fogsor előnyei. Természetes hatást biztosít, hogy pácienseink bátran mosolyoghassanak. Fő profilunk a speciális, könnyített műfogsorok.


Vertex rugalmas fogsor budapest

Folyamatosan fejlesztünk és kutatunk, hogy a műfogsort viselő páciensek teljes életet tudjanak élni, visszanyerve régi mosolyukat. Az újszerű jellemzőknek köszönhetően a zsugorodás minimális, ami pontos illeszkedést biztosít. A fogtechnika egy folyamatosan fejlődő szakma, ezért fogsor anyag kínálatunk is bővült a rugalmas fogsor mellett az allergiamentes fogsor anyaggal az ECLIPSE-el.


Minden egyes esetet együtt oldunk meg, mert szerintünk csak így lehet 1-os munkát kiadni a laborból. A nálunk készülő rugalmas fogsor , valplast fogsorok kiemelkedő tapadással rendelkeznek és olyan élethűek, természetesek, hogy garantáltan senki sem veszi észre. Budapest Debrecen Eger Győr Kecskemét Miskolc Nyíregyháza Pécs Sopron Szeged.


A rugalmas műfogsorok számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos merev fém vagy műanyag fogsorokhoz képest. A rugalmas kialakítású fogsorok vékonyak, nem fedik le a teljes szájpadot, így viselésük komfortos, szinte észrevehetetlen. A fogpótlás alaplemeze a nyálkahártya-csont alapzaton fekszik fel, részt vesz a fogsor rögzítésében, közvetíti és eloszlatja az ínyen a rágóerőt. Ami viszont az idővel változhat, az a páciens anatómiai adottsága.


Az év teljes körű garancia magában foglalja a megváltozott körülményekhez történő utánállítást, a fogsor esetleges javítását. Fémlemezes fogsor – az összekötő részek, szájpadlás fémből készülnek, az elhorgonyzás (stabilizálás) fémkapcsokkal, csúsztatórendszerekkel történik. A hagyományos akril (műanyag) fogsor , ami vastagabb, és drótkapcsokkal rögzül, 3. Fog korona, híd mikroszkóp alatt. Héjak, betétek (inlay, onlay), fémkerámia, cirkon korona, híd mikroszkóppal.


Ha a rugalmas fogsorról beszélünk, akkor a legtöbben már ismerik is a Valplast fogsort. A Valplast természetes színének köszönhetően teljesen észrevehetetlen lesz a belőle készült fogsor , mert tökéletesen utánozza a saját íny árnyalatát, és ezáltal valóban olyan hatást kelt, mintha nem viselne a páciens fogsort. Eredményes fogászati kezelést biztosítunk a pácienseink számára. Minőségű szolgáltatást nyújtunk barátságos fogadtatásban.


Előmozdítjuk a megelőzést, gyógyulást és a szájápolás kultúráját. Törhetetlensége lehetőséget ad a fogsor alkotóelemeinek (nyergek, kapcsok, összekötő ívek) vékonyítására és az alaplemez redukálására. Dental Network Budapest , fogászati hálózat. A rugalmas alaplemez biztosítja, hogy a pótlás jól simuljon a lágy részhez, és a maradék fogakhoz, kihasználva azok alámenős részeit, így rögzítve a fogsort. Hisszük, hogy két ember között a mosoly a legrövidebb út, ezért különösen fontos fogaink egészsége és szépsége.


De az esztétikán túl, az egészséges és rendezett fogsor egészségünk miatt is lényeges. Kérdésem az, hogy önök szerint melyik a jobb? Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ez a fogsor nem tartalmaz fémet, speciális rugalmas anyagból készül, ez a Valplast.


Sokkal könyebb megszokni, a szájképletekhez jobban alkalmazkodik, valmaint nagy előnye még törhetetlensége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések