2020. május 20., szerda

Vízöntő szerelmi horoszkóp

Vízöntő szerelmi horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Egy Bakhoz képest te túlságosan bohém és könnyelmű vagy. Inkább baráti mint szerelmi.


A Vízöntő szerelmi partnere sosem érezheti azt, hogy kedvese teljesen vele van, mintha gondolatai olykor másfelé kalandoznának. Gyakran ér az a vá hogy a fellegekben jársz, és nem vagy elég megfontolt, sőt mi több, egyenesen azt fogja rá hogy felelőtlen és meggondolatlan vagy. A Vízöntő általában a barátságot fejleszti szerelemmé, avagy épp fordítva, de az aligha fordul elő, hogy nagyon érzéki, szex-éhes nőt válasszon magának.


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája.


Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Személyesen és Telefonon. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod? Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk.


Szerelmi Horoszkóp Kos (március 21. – április 20.) Tűz jegy. A Kos jön, lát, győz – és továbbmegy.


Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, lobbanékony és szenvedélyes, okos és szellemes, de a kitartás, a türelem és a „hat tonna érzelem” már nem az ő pályája. Napi szerelmi horoszkóp - Vízöntő. Kártyaképek: Seres-Nagy Katalin. Tegnapi szerelmi horoszkóp Mai szerelmi horoszkóp Holnapi szerelmi horoszkóp. Vízöntő – Halak szerelmi horoszkóp Vízöntő és Halak szerelmi horoszkópja ígéretes.


Ehhez fontos, hogy felfedezzék egymásban a közös vonásokat. Mindkettő kedves és együttérző. A Vízöntő nagyon igényes, elvárja, hogy a szeretet mellett értékeljék is. Rák - Vízöntő szerelmi horoszkóp.


Vízöntő szerelmi horoszkóp

Rák és Vízöntő más - más temperamentum, ritkán kerül szerelmi viszonyba. A túlságosan ragaszkodó és kisajátító Rák sérti a Vízöntő szabadság igényét, szinte megfojtja túlzottan birtokló természetével. Egyes asztrológusok szerint kapcsolatuk nem ajánlott. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. A párkapcsolatban élő Vízöntő jól teszi, ha érdeklődő figyelemmel fordul a párkapcsolata, valamint a kapcsolatban párja és önmaga felé is, hiszen most fontos, új ismereteket és tapasztalatokat szerezhet ez által, amelyek kettejük életét és kapcsolatát is gazdagíthatják majd a jövőben. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Vízöntő számára, több nem várt esemény is új irányba terelheti az addig sem unalmas hétköznapokat. Nem is beszélve arról, hogy az ilyen, ideális kapcsolatban jut idő számukra önmaguknak is, teret és időt nyernek arra, hogy önmagukkal is foglalkozhassanak egy kicsit.


Vízöntő szerelmünknek éreznie kell azt a tényt, hogy Ő tökéletes és egész önmagában is, s nincs szüksége arra, hogy velünk szimbiózisban éljen. A Mars vitákat provokál, ami gyorsítja döntését. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Az a pillanat, amikor az elmúlt kettő esztendő cselekedetei visszaköszönnek, s az elvetett magok szárba szökkennek. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben.


Kicsit bizonytalan saját magával szemben, nem tudja, hogy is tudna a feladataihoz fogni, de bízik abban, hogy a hónap során minden tisztázódik majd. Ne veszítse el a hitét Önmagában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések