2020. május 13., szerda

Velencei tó futás 2019

Kezdjük egy kis visszatekintéssel. Az alábbi pár sort bizony, már tizenkét éve tettem közzé. Elő a jövő évi naptárakkal! Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál március 5-8.


Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton március 7-8. Spuri FélBalaton Szupermaraton március 5. Dinnyésen a Hagyományőrző Központban. Rock`n Roll Futás egy csodálatos környezetben.


Legyen Ön a Bence-hegy királya és királynője! Ha nyár, akkor úszás, például a gárdonyi Sport Beachen. Augusztus első szombatján a Velencei - tó partján reméljük, hogy ragyogó napsütés, minimális és enyhe szél, tehát tökéletes úszóidő várja majd a 10.


Hangulatos program, a Velencei - tó körül, forralt borral és teával a pákozdi arborétum pihenőjében! Hogyan élhetek egészséges, minős. A Velencei tavi horgászat sok pecás kedvence.


Népszerű horgászhely, és a Sukorói evezős pálya több horgászversenynek is helyszínt biztosít. Gárdony Az útvonalat Gárdony környékén találod. A legközelebbi futást vagy kirándulást itt egyszerűen megtervezed térképen és megosztod a barátaiddal, ismerőseiddel. Velencei - tó kör :) Adomány gyűjtő sportnap #128158;#129321;#128692;‍♂️#128692;‍♀️#127939;‍♂️#127939;‍♀️#128693;‍♂️#128693;‍♀️#127946;‍♀️#129330;#128150;Adomány gyűjtő bringás és futható kört szervezünk a Velencei -tavi Speciális Kutató-mentők Alapítvány javára.


Velencei tó futás 2019

Tusnádfürdőn és Sepsibükszádon áthaladva gyönyörű fenyvesek és hegyek közé vezet minket, hogy a lélegzetelállítóan szép tengerszem, a Szent Anna- tó partján érjen véget. Mielőtt kimennél a Velencei tóra pecázni, mindenképp olvasd át! Szilveszteri Pezsgőfutás - Velencei-tó kör Rövidtáv futás: 4. Nevezési lap Előnevezés folyamatban (még nyitva).


Zelenka István Futónap Rövidtáv futás: kEredmények feldolgozva. PFB- Velencei - tó kör, Nyári forduló PFB- Velencei - tó kör, Nyári forduló Kategória. Jótékonysági Velencei Tavaszi TekergŐ tókerülő Sportnap. Ez az esemény már lezajlott, ha aktuális programokat keresel klikk IDE! Szeretettel várunk minden futni vágyót a tavaszi Velencei - tó futásunkra.


Gyere el, ha még nem futottál ennyit, de szereznél! Egyre nagyobb sikere van a „környezettudatos sportnak” a Velencei - tó környékén, köszönhetően egy nagyon lelkes és nagyon aktív csapatnak, melynek III. Install-Plan Velence RUN Plogging eseményén rengeteg szemetet gyűjtöttek – természetesen futva. Ebben az évben másodszor.


Nevezni több verseny, bármely versenyszámába lehet. Feltéve, hogy a versenyző megfelel a versenykiírás szerinti kategória feltételeinek. Csatlakozhatsz sétálva és kerékpárral! Kedvező természeti és földrajzi adottságainak, valamint a mederszabályzásnak köszönhetően a Balatonhoz hasonlóan hazánk legkedveltebb üdülőhelyeinek egyike.


Területe km², a felület harmada nádassal borított. Nem is csoda, hiszen a tavat körbeölelő km-es kerékpárút tökéletes lehetőséget biztosít minden sportolni vágyó számára. Hatan vettünk részt az eseményen. Szeptember végén ismét megrendezésre került a hagyományos „ Velencei - tó kör futás ”, őszi állomása.


Egy évben kétszer kerül sor erre a sporteseményre, tavasszal és ősszel. Szintén hagyománynak tekinthetjük, hogy az őszi megmozdulás jóval kevesebb embert mozgat meg. Számos pontban eltér az általános horgászrendtől.


Dohány utcai Zsinagógától méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 1méterre található a Wesselényi utcában található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések