2020. március 5., csütörtök

Zöldes barna szem

Közülük kerül ki a legtöbb főnök és vezetésre alkalmas egyén, jó kompromisszumokat tudnak kötni, és keményen kiállnak az igazukért. Világos- és zöldes barna szem. Magabiztosak, függetlenek, és igazán spontán személyiségek. Gyakran kiismerhetetlenek, szeretik meglepni az embereket.


Zöldes barna szem

A zöld szeműek rendszerint barna vagy kék szemmel születnek. Több hónapba is beletelhet, mire kialakul véglegesen a szemük színe. Kedvelik a különleges színeket. László Viktória - sminkkel. Hozzászólás Mik a legelőnyösebb színek a mogyoróbarna szemhez?


Hívják színváltós szemnek, hívják mogyoróbarnának, a negatívabbak mocsárszínűnek (hihetetlenül kreatívan tudjuk leértékelni magunkat), most határozzuk meg zöldes - barna szemként. Zöldes szem legtöbbször kék és barna keverékéből áll elő, de előfordulhat közvetett öröklés (nagyszülők rejtett genotípusai mutatkoznak meg). A szemszín a szem szivárványhártyájának látható színe, melyet a gének határoznak.


Ha mindkét szülőnek zöld a szeme , akkor a gyerekeik is zöld szeműek. A svéd Örebro Egyetem kutatói vizsgálatokat végeztek, melyekből kiderült, hogy a szemszínünk kialakításáért azok a gének felelnek, amelyek a frontális lebenyünkért is. Ritkábban előforduló nevek barna szemre. Sötét szem , kifejezi a tekintet élénkségét is. A szem színe kisgyermekkorban majdnem minden gyermeknél egységesen szürkéskék, amolyan bébi-acélkék.


Sok anya ilyenkor álmodozik - hátha kék marad! Barna szem Tulajdonosa hűséges és határozott típus, ezért választják általában a férfiak a barna szemű nőket. A legelterjedtebb szemszín Ázsiában és Afrikában, míg a legritkábban Észak-Európában, illetve a Baltikumban fordul elő. Hogy alakul ki a zöldesbarna szem ? Tudom, hogy a barna domináns a zölddel szemben, de az hogy lehetséges, hogy a két szín keveréke jelenik meg a felszínen?


Zöldes barna szem

Kérdezhettem volna ugyanezt a zöldeskékkel és a kékesszürkével kapcsolatban is, de a zöldesbarna kialakulása érdekel a legjobban. Talán a legritkább szemszín a zöl Magyarországon inkább a zöldes - barna árnyalat jellemzi a hölgyeket. Rendkívül buja hatást adhatunk a tekintetünknek, ha a fukszia és a marsala szín jelen van a szem illetve arc területén. Ha a szemed mogyoróbarna vagy világosbarna, a szempillaspirál legyen sötétbarna. Ha sötétbarna a szeme a fekete szempillaspirál csodálatosan fog állni!


A barna szem és a szempillaspirál. Erre figyelj ha barna szemhez füstös sminket készítesz. A füstös szemsmink is a barna szeműeknek áll a legjobban. Szeretettel köszöntelek a Látásjavítás Klub közösségi oldalán! Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.


Zöldes barna szem

Amilyen sok barna szemű ember él, olyan sok szín áll jól nekik, szinte mindenből lehet csippenteni. Nagy divat idén a kockás felső - Ezekben a szettekben káprázatosan néz ki! Nem sok mintás ruhám van, de a csíkoknak és a kockáknak mindig szívesen helyet szorítok a szekrényemben. Mogyorószín szeEz is igazán ritka szemszín, mivel a zöld és a barna keveréke, és leginkább aranyba hajlónak vagy kissé sárgásnak tűnik.


Ez a változékonyság a személyiségére is jellemző, ugyanis nagyon szórakoztató és spontán, na és jó nagy adag huncutság is van a srácban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések