2020. február 14., péntek

Születési dátum alapján keresés

Születési dátum alapján keresés

Párhoroszkóp pontos születési dátum alapján : Ingyenes elemzés, részletes párhoroszkóp születési dátum szerint szerelmi társaddal, rokonaiddal vagy bármely ismerősöddel összeillőségetek megismerésére, kapcsolódásotok értelmezésével, minőségeitek összehasonlíwtásával. Természetesen kép is van az illetőről, a kinézet miatt. Ha beírod keresőbe - oda, ahová a nevét szoktad - a nevét és a lakhelyét (várost vagy falut, pontosabbat nem fogad el), akkor kiadja a találatok között az adott helyen lakó, megfelelő nevű személyeket.


Születési dátum alapján keresés

A születési dátum alapján viszont nem lehet. De munkahely alapján lehet, azt hiszem, hogy szintén igen. A számmisztika által kiszámolható, hogy a név vagy a születési dátum alapján mely típusba tartozunk az 1-től 9-ig terjedő számjegyek skáláján. A keresési eredményekben nemcsak egy bizonyos rokonról fog információt találni, de gyakran azok közeli hozzátartozóiról is. A szerelem teszt születési dátum alapján nem állja meg a helyét, mivel a szerelem másról szól.


Ebben a tesztben arról van szó, hogy a párkapcsolaton belül hosszútávon mennyire fér meg egymással a két személy, ami túlmutat a szex iránt érzett vágyon. Ettől függetlenül be lehet írni a keresőbe bármit (pl. e-mail címet) és az alapján is keres, pl. Kizárólag kliens oldali számítás, az adatok soha nem kerülnek mentésre, tárolásra, nincs szerver oldali logika! Helység: add meg születési helyed első 2-betűjét, nyomd meg a keresés gombot, s a rendszer felsorolja a lehetőségeket. Egyéb adatokat a program automatikusan generál.


Ha megvagy mindennel, nyomd meg az OK-t, s máris megkapod saját és pontos születési horoszkópodat! Az aloldal képes dátumértéket hozzádni ill. Az alábbi személyiségelemzés nagyon érdekes, hiszen a kártyalapok alapján igen fontos jellemvonásokat tudhatsz meg magadról, esetleg ismerőseidről. Születési dátumod alapján tudd meg melyik a te kártyalapod és olvasd el mit üzen számodra! Sorselemzés, akár születési dátum alapján is!


Tájékozódjon bővebben a felől, hogy mi módon, milyen lehetőségek mellett teheti meg mindezt! Válassza Ön is a sorselemzést, mely garantáltan a segítségére lesz majd abban, hogy minden felmerülő kérdésre, mielőbb megkapja a kielégítő választ! Egyébként természetesen alkalmas ez az excel arra is, hogy az adóazonosító alapján megmondja a hozzá tartozó születési dátumot. Ráadásul teljesen ingyenesen letölheted a számítógépedre, így bármikor tudod a jövőben használni, és megoldást nyújthat a számodra.


Nálunk bevált, bízom benne, hogy te is elégedett. Fájlok és mappák rendezése — Fájlok rendezése név, méret, típus vagy módosítási dátum alapján. A numerológusok szerint minden, az életünkben feltűnő és valamilyen módon hozzánk kapcsolódó számnak jelentősége van. Ilyenek természetes módon a születési dátum számai, a korunk, hogy hányadik testvérek vagyunk a családban, de ugyanígy a házszám, az autónk rendszáma, de még akár a pin kódunk vagy a telefonszámunk is jelentőséget kaphat. Egyértelmű beazonosításához szükséges a pontos születési hely és idő, melyek alapján az aszcendens kinézhető efemerida táblázatok vagy ezekre alapuló számítógépes programok segítségével.


Ha a pontos idő nem ismert, korrekciót alkalmazunk, ismert életeseményekből következtetve a születés legvalószínűbb. Arra azonban van lehetősége, hogy szerkessze a dátumot, illetve megváltoztassa, hogy kik láthatják. Ennek megfelelően hidegvérű, gyors döntéseket hozó emberként ismertek, aki mindig okosan választotta meg céljait.


Jó kommunikációs-és íráskészséged volt. Most nagyon őszinte és egyenes vagy, aki az erőszak minden formáját elutasítja. Nem elegendő tehát csupán a születési évszámokat összeadni, a születési dátum elemzése sokkal összetettebb feladat, mint az első ránézésre látszik. Az elemzés során segítünk a kliensnek saját magát jobban megismerni.


Szeretnél egy részletes jóslást, sorselemzést a születési dátumod alapján ? A regisztráció során a játékos megadja az azonosításhoz és a kapcsolattartáshoz szükséges, a regisztrációs űrlapon meghatározott adatait (név, e-mail cím, cím, születési dátum , irányítószám). Az adatkezelés célja: a Játékosok azonosítása, kapcsolattartás, reklámozás, kutatás. A módszer neve Kronobiológia, amit egy orosz professzor Artur Zsaskov dolgozott ki. Bár eleve nyitottan álltam hozzá a témához, mégis meglepett, hogy az elemző ilyen kevés adatból ennyire pontos képet tudott alkotni rólam. Tájékoztatás az inNOVA Portal rendszeren tervezett karbantartásáról.


Helyzetelemzés stratégiai tippekkel a neved és a születési dátumod segítségével? Kíváncsi vagy, hogy alakul az életed.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések